Перегляд одного допису
Старий 16.05.2011, 19:39   #1870
krymyamaha

Звідки Ви: г.Киев
Дописи: 399
Дякував: 94
Дякували 124 раз(и) в 84 повідомленнях
Цитата:
Допис від Bot Переглянути допис
читав-читав і цей месидж спонукав до написання. Всі минулі вихідні провів на рибалці. Зустрів багато форумчан. Так як ми не знайомі, а впізнав лише з фото то знайомитися було якось незручно. Але все таки це зіграло не останню роль. Більшість із "відомих особистостей" в межах форума із тих що пишуть що відпускають все що менше кілограма в воду - нагла неправда. Спеціально сфотографував двох які забрали з собою "карандашів". Викладу ці фото в тому разі, ящо вони в черговий раз відпишуться що відпустили "дітвору". Моя думка що про відпускання більшість відписуються задля "подяки". Не хочу сказати що я святий. Часто беру і мальку. Але навіщо нагло писати неправду?
Добавлю от себя, есть "опытные рыболовы" с более чем десятилетним стажем, у которых до сих пор вываживание рыбы в пол-кило вызывает дрожь в коленках и при удачном вываживании которой приходит приступ нездоровой эйфории. Видел. Их жалеть надо (а не рыбу).
P.S. Человек изначально умней рыбы, дал бог поймать - скажи спасибо и поступай мудро по-человечески.

PP.SS. Ловлю в основном на живца, пролетов по рыбе нету, но в последнее время стал меньше тратить время на рыбалку (т.к. в моем случае много рыбы травмирую, и живца , и объекта охоты), взял чуть для еды , а остальное время - ловлю на искусственные приманки, я в них не проф, много не ловлю.

PPP.SSS. А раньше греб все , что поймал. Был тупым азартным мальчиком . Но лучше протрезветь поздно , чем никогда........
krymyamaha зараз поза форумом  
8 користувачів подякували
Dralex (19.05.2011), Ev.Geniy (17.05.2011), rubolov (17.05.2011), Tsar (17.05.2011), vitalz (16.05.2011), Yury (16.05.2011), ДиЗеЛь (16.05.2011), Небритый (17.05.2011)