Перегляд одного допису
Старий 11.05.2011, 23:11   #621
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
рибні фрекадельки з підливою

Цитата:
Допис від Захарыч Переглянути допис
А кто-то пробовал хрен тереть? Тут вообще никакая вода не поможет. Хоть ее в рот набирай, хоть в нос, хоть в ж-пу заливай. Маска с трубкой помогают!
саме краще хрін на кухонному комбайні терти.


рибні котлети чомусь нетак ідуть як наступне блюдо.
мірка орієнтовна, як в народі кажуть на гоко. рибяче філе, сало без шкірки, цибуля, часник,в блендер , якщо через м"ясорубку тоді пропустити 2 рази, додати яйце, можна трішки моркви для кольору( натерти на тертку і в блендер до всієї маси) , сіль , перець, 1 стол. ложку домашньої сипараторної сметани + 1-1,5 столової ложки манки -все добре вимішати.
катаємо невеликі шари і обжарюємо з 2-х сторін. зложуємо в каструлю. на олії яка залишилась підсмажуємо нарізаний болгарський перець, моркву.
до легкого золотистого кольору смажемо 3-4 ложки пшеничного борошна, заливаємо водою і далі в пательні розмішуємо щоб небуло грудочок, коли трішки прокипить виливаємо в каструлю з фрекадельками+ лавровий лист,духмяний перець 2-3 горошини і тушимо 15-20 хв.
можна подавати до любого гарніру:гречка, картопля, вермишель, рис.....
смачного!
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  P5090015.jpg
Переглядів: 81
Розмір:  203,8 КБ
ID:	122601   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  P5090017.jpg
Переглядів: 76
Розмір:  187,6 КБ
ID:	122602   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  P5090018.jpg
Переглядів: 83
Розмір:  136,1 КБ
ID:	122603   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  P5090021.jpg
Переглядів: 92
Розмір:  156,0 КБ
ID:	122604  

Востаннє редагував Radul: 12.05.2011 о 22:43.
Radul зараз поза форумом  
13 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей