Цитата:
Допис від Захарыч
А кто-то пробовал хрен тереть? Тут вообще никакая вода не поможет. Хоть ее в рот набирай, хоть в нос, хоть в ж-пу заливай  . Маска с трубкой помогают!
|
саме краще хрін на кухонному комбайні терти.
рибні котлети чомусь нетак ідуть як наступне блюдо.
мірка орієнтовна, як в народі кажуть на гоко. рибяче філе, сало без шкірки, цибуля, часник,в блендер , якщо через м"ясорубку тоді пропустити 2 рази, додати яйце, можна трішки моркви для кольору( натерти на тертку і в блендер до всієї маси) , сіль , перець, 1 стол. ложку домашньої сипараторної сметани + 1-1,5 столової ложки манки -все добре вимішати.
катаємо невеликі шари і обжарюємо з 2-х сторін. зложуємо в каструлю. на олії яка залишилась підсмажуємо нарізаний болгарський перець, моркву.
до легкого золотистого кольору смажемо 3-4 ложки пшеничного борошна, заливаємо водою і далі в пательні розмішуємо щоб небуло грудочок, коли трішки прокипить виливаємо в каструлю з фрекадельками+ лавровий лист,духмяний перець 2-3 горошини і тушимо 15-20 хв.
можна подавати до любого гарніру:гречка, картопля, вермишель, рис.....
смачного!