Перегляд одного допису
Старий 11.05.2011, 23:33   #501
Radul

Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від Mazay Переглянути допис
Перед охотой стараюсь не наедатся но и не голодному нырять.Тут отнырялся нормально,глубоко и без проблем,а в следующий раз на меляке через час-полтора уже тошнит.Что за муть...?!

можливо нічого нового нерозкажу але ...
ниряю з дитинства - для себе, не полював, завжди подобалось. як правильно , нічого незнав, плавав в своє задоволення( в літній період, без костюма) пізніше пройшов курс молодого плавця, інструктор сказав , що до мене зауважень немає все в мене ніби чудово виходить. також були і усні курси де я запамятав, що перед нирялкою бажано неїсти, особливо плотненько, непити багатио рідини, а особливо газовану. на перших змаганнях, притримуюсь інструкцій починаю готуватися до запливу і спостерігаю за недалеким сусідом (той самий інструктор) добряче перекусив і запив сильногазованою мін. водою, в мене аж слюні потікли.
тепер в ранці завжди повноцінно їм перед полюванням( з дорогою виходить від 2-3-х годин) але тільки рідке і нежирне, щоб іжоги небуло.
а головокружіння були тільки коли був невиспаний ( після нічної зміни) замість відіспатись - на рибу. знаю неправельно.
все завжди проходило на підйомі, запаморочення і в кінцівках легке поколювання. сходив з течії до берега відпочивав.
такщо їсти я вважаю потрібно обов"язково тільки в міру.
а після головокружіння і нічних змін, пробував їсти перед нирялкою, столову ложку якоїсь енерGі бормотухи (якщо пам"ять непідводить: 0,5 меду, через м"ясорубку з кожурою 1 лимон, і грам десь по 200 горіхи :грецький, лісовий-фундук, мегдаль, арахіс ,200 гр. ізюму, 200 гр.кураги , можливо щось і забув) для піживлення організму. ніби проходило, можливо і невідцього. спробувати можна, сеодно крім користі організму і підживлення енергією нечим нерезикуєш.
Radul зараз поза форумом  
Пользователь сказал cпасибо:
Mazay (13.05.2011)