За що я люблю свою тещу, так це за гарну рибалку у неї в селі.

Відірвався по рибалці в ці вихідні так що трохи набридло. )))
Як все було. Приїхали до тещі в суботу,ввечері вибрався на місцевий ставок покидати фідер. Замішав залишки «Фішдріма Фідер», покапав червоного черв’яка та почав рибалити. Погода дуже швидко погіршилась – вітер, дощ. Непогода нам до одного місця якщо є нестерпне бажання рибалити. Рибалка в цей вечір не вдалась, один карасик з пів лодошки та один забагрений з мізинець. Обидва відпущені.
В червоний день календаря, вставши о 5 годині, поїхав в сусіднє село.
В цей день годував рибу «Флагман карась». Думаю це був перший та останній раз коли я купував цю прикорму. На запах звичайний комбікорм (який у тещі можна безкоштовно набрати) розбавлений соняшниковою олією. Ловити почав з дистанції десь 45 метрів, поводок 20-30 см, гачок 10 номер. Перші «трофеї» були краснопчики з пів лодошки. Потім підійшов карасик, ще потім карасик побільше. Найбільшим був карась грамів 200. Більше він с цьому ставку навряд чи виростає завдяки місцевим «рибалкам». Майже вся риба ікряна. Більшу частину відпустив. Ще помітив, що мамки гачок заковтували по самі зябра, а хлопці винятково за нижню чи верхню губу. Та ще, чим менший карась тим більше вигинався кінчик вудлища. Карась по крупніше робив невеликі натяжки.
З приводу прикорми. Попрацювала вона добре, але знаючи яка там не вибаглива риба (якось ловив на скислий фішдрім) то краще вже звичайний комбікорм.
В цей день ще раз вибрався на рибалку, на поплавчанку, в межах тещиного села на орендаторський ставок. Більше глядів за донькою ніж ловив але вісім карасиків спіймав які потім с малечею відпустили.
День третій, завершальний. О 5 ранку знову приїхав на орендаторський ставок з фідером. Замішав другу та останню пачку «Флагман карась», з мрією привадити рибу по крупніше. Як вже потім зрозумів, міг би прикорму і не мішати. Карась клював як з кулемета. Чорні камені не бачили такого кльова. Але розмів риби залишав бажати кращого. Протягом рибалки дві синьки самостійно залізли до садка, які потім були віддані собаці так коту. Складалося таке враження, що якщо зайдеш у воду то будеш йти по карасям а не по дну. Така рибалка та розмір риби мені набрид, та я повернувся у родину. Наступного дня навіть не тягнуло на рибалку, хочу в планам була розвідка ще двох ставків.
Все таки є ще місця де клює як з кулемета.

Усім НХНЧ!