Перегляд одного допису
Старий 03.05.2011, 22:04   #4037
Loochnik

Звідки Ви: Біла Церква
Дописи: 124
Дякував: 76
Дякували 1.198 раз(и) в 59 повідомленнях
Рось, щука і Вітамін)))

Вмовив мене сьогодні завзятий рибацюга Samosval помочити рибацькі кашкети під весняним дощем у компанії з Glazom. Потяг він нас на те місце, де за його словами вчора він з десяти забросів взяв п"ять щук "до кіла". Прибувши на місце не встигли й розкласти спіни, як зустріли старого шамана, польового повара розряду "сім чугунків", видатного філософа сьогодення Вітаміна))) З дитинства несприйнятливий до суєти, він робінзонив у сушідньому селі))) Настрій у всіх відразу піднісся на 27мм рт. ст. До того ж Вітамін засвітив нам найбільшого з впійманих щупачків.
Розбрівшись по водоймі почали ловити. Самосвал відразу попхався доловлювати щук на козирному місці, а я, полазивши з Вітаміном і Глазом, облюбував швидку протоку, де бездарно спустив з гака два окленці, зате виудив три верховодки і плотву. Потім за порадою Вітаміна перейшов нижче мосту і відразу в затишку біля струї вклав щупака.
Наловившись і налазившись вирішуємо з Глазом пакувати Самосвала в машину і їхати додому. Я був відправлений агентом, щоб під приводом контрольного зважування заманити його до автівки. Пробираючись через бур"яни побачив хитрий рибацький прийом: Самосвал змінивши приманку раком підходив до берега, за що одразу отримав пораду примотати до кашкета квітучу вишньову гиляку)))) Він вже мав у активі кілька кілушок по грам триста та шість не по віку горбатих матросів, тому здаватися не збирався. Знаючи його затятість йду на хитрість, в лівій руці ховаю гостро затчене лезо "Shick", так щоб вийняти його було зовсім не важко, а правою прошу показати на шо ловиш, так ніби я ніколи мікрухи не бачив))))) Далі все було швидко і безболісно, задоволені і бадьорі ми вирушили додому.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg 100_0527.jpg (61,9 КБ, 158 переглядів)
Тип файлу: jpg 100_0535.jpg (232,8 КБ, 158 переглядів)
Loochnik зараз поза форумом  
38 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей