Звідки Ви: Киев, Шулявка
Дописи: 112
Дякував: 324
Дякували 371 раз(и) в 35 повідомленнях
|
.
Черкну і я пару слів. Був на свята у тещі, Вінницька обл. Тиврівський р-н., вільний час був присутній, було вирішено використати його на розвідку, на приміті мав кілька ставків. Розвідку проведено, рибу знайдено.
На слідуючий день проснувсь біля 6 год., і потроху почав збори, тесть теж вже не спав і дуже просив взяти його з собою, аргумент що магазин відкривається о 9.00 його не злякав, прийшлось знайти кілька черв'яків (фішка та поплавчанка у машині постійно). Біля 7 прибули, "закинув тестя", і взяв до рук спінінг.
Зразу спроба на "ман'ячку", результат відсутній. Тоді ставлю їстівний силікон (ямомото, усім відомого кольру), кілька "забросів" і є, перший окунь, знову кілька і знову є, після третього заагітував тестя взяти спінінг (маю з більшим тестом).
Ви б бачили очі 69 річного діда, який перший раз взяв до рук спінінг, коли він зловив окуня, щастя у людини зашкалило. Всьго він зловив 3 шт.
Так-як риба була активною, поексперементував з кольрами, на один впіймав 2 найбільших окуні (біля 400 г.), інші кольори ігнорувались. Міняючи черговий раз колір (був робочий), ставлю "ямомото" і з прешого "забросу" окунь, знову закидаю і гарний удар, за відчуттями окунь явно за 0,5 кг., але кілька секунд боротьби і шнур провис, я спокійно кручу катушку і розумію що щось не те, і тут у кількох метрах біля берега бачу гарного карася, який махнувши хвостом поплив далі, але я встиг побачити, що силікон був у нього у роті. Чесно кажучи "земноводна" тваринка підкралась, це ж ПЕРШИЙ карась на спінінг. Тут підійшов тесть і попросив відчепити спінінг, сам він боявся обірвати. Повернувшись назад допоміг йому і знову став ловити окунців, активність риби значно знизилась. Да, пройтись мене заставили рибаки які бачучи позитивний результат спінінгової ловлі, а карась якого вони ловили, ловився не дуже, повиймали свої кормаки і вчепивши силікон (один таки не витерпів і підійшов запитати на що ловлю) почали імітувати спінінгову ловлю, зразу скажу що карася у них виходило ловити краще. Відчуття складалося таке, що вони хочуть оглушити рибу. Час виділений для риболовлі закінчувався, і тут я знову відчуваю гарний удар, цей раз я вже не дав йому жодних шансів, а діяв він так само як і попередній, кілька секунд боротьби і швидко до берега, так-як берег був пологий він опинивсь на ньму майже не зупиняючись.
Мій ПЕРШИЙ карась на силікон (не на їстівний), та щей який красень 0,5 кг. не менше.
Ви б бачили сумні погляди моїх сусідів, які розуміли що результат риболовлі сьгодні на "давлєніє" списати не вийде.
Також зловив першого на спінінг йорша.
P.S. Яке задоволення ловити гарних риб на 0,5-6 г., на джиг, спінінгом який "заточений" під джиг.
Всім гарних трофеїв.
Востаннє редагував ярослав: 27.04.2011 о 13:41.
|