Все починалось за два тижні коли наша команда в повному складі АК, Віско, Тролік, Я та Малиш (який на той момент готувався в складі нашої 4-ї команди) прибули на канал тренуватись. Всі самі обирали на що і як їм ловити. Результати були дуже невтішні – думаю все-таки холодна вода в першу чергу. Але деякі напрацювання (мені так здавалось) все-таки спрацювали – в мене єдиного тоді було два підлящика. Вирішили що тренуватись ще зарано і перенести тренування на останні дні перед КК

За тиждень стало відомо, що АК не зможе змагатись – тому було прийнято рішення перевезти Пашу з 4-ї команди до нас. В середу на каналі був Володя – відпрацьовував варіанти тактики та техніки. В четвер ми вийшли втрьох (Віско, Тролік, я) – я зробив 3 варіанти корма ВДЕ (про склад розповів хлопцям після закінчення). З рахунком 22-7-7 переміг Володя який сидів вище нас. Вирішили місити саме такий склад VDE
1-день

Капітан витягує мені сектор B6, в В5 Ріпка Сергій, в В7 Тіконен Тарас. Починаю тур так як ми і домовлялись перед стартом. На пешому ж закиданні вудлища ловлю маленьку гутірку – непоганий початок, Сергій також згодом ловить рибку, потім другу. Ловимо ми практично з однієї відстані – рибка клює хоч і невеличка. Після 1-ї години у нас приблизна рівність по 7 рибок. На 2-й годині я ловлю підлящика, потім другого, Сергій починає нервувати – але згодом бере також підлящика і посмішка в нього на обличчі. Через деякий час я ловлю ще одного підлящика. Тренер Сергія приносить звістку, що Боря ловить в гарному темпі підлящиків – приємна новина про одноклубника. Мої напарники теж непогано ловлять – Малиш по оперативним даним в гарному темпі ловить підлящів і просто «рве зону», Віско та Тролік також ловлять. Згодом Сергій змінює дистанцію лову та переходить трошки далі. До кінця етапу я зловив ще декількох підлящиків та більше десятка окунців.
Сергія я обловив – це гуд, скоріш за все я другий за Борею. Зважування приносить звістку що Паша впевнено бере зону, а також те що Таня Денисова в кінці етапу зловила ляща та обійшла Борю, я в результаті 1-й в зоні. І тепер в нас 1+1… З нетерпінням чекаю як відловились Володя та Толік. Володя – 2-й, Тролік – 3-й. Всього 7 – і ми перші!!! Другі наші одноклубники – команда Ібіс-Сенсас. На жаль 3-я наша команда іде тільки 5-ю, але відрив від 3-го місця всього 3 бали
2-день

Вирішуємо нічого не змінювати і працювати так само як в 1-й день. Капітан витягує мені сектор С5, поряд… - справа знову Сергій Ріпка (хоча до цих змагань ми жодного разу не сиділи в сусідніх секторах), зліва Сергій Попов (який після 1-го дня обіцяв розібратись з помилками на виправити становище). Дуже сильні суперники поряд… Початок був гірший ніж першого дня… справа та зліва хлопці вже з рибою… згодом я починаю ловити, хоча рибка січеться гірше ніж першого дня… Сильно переживаю за командний результат, а тут ще мобільний жужить в кармані. Приблизно через годину вирішую глянути, що з телефоном – а там СМС від улюбленої дружини з побажаннями. І майже зразу кінчик фідера нагинається… Підсікаю, а на тому кінці щось чималеньке… Дуже акуратно та не поспішаючи вивожу рибу (пам’ятаючи про прикру помилку Володі вчора), згодом Лящик в садку!!!
Супер! Я відриваюсь від Сергіїв… Я заспокоююсь – вирішую тактику не змінювати. Згодом кльов затихає, Сергій Попов поступово мене наздоганяє… Але вирішую дистанцію не міняти (ми практично ловили з однієї відстані) – це приносить мені ще декілька підлящиків. Приблизно о 12-й годині – водойма засинає – і ловлю маленьких окунців… більше підлящиків не було. Фініш! З нетерпінням чекаю результатів хлопців. Тролік – 5-й, Паша – 2-й, Я – знову 1-й (1+1 також в Андрія Мокруша – але в нього вага менша), знаю що Семен зловив ляща.. Як там Володя? Він – 4-й. Дуже непогано. Маємо всі шанси залишитись в 3-ці
Потім пішли поздоровлення від колег-спортсменів та одноклубників, тренер команди мавер Сергій як завжди все першим порахував і приносить звістку, що ми перші к командному заліку а Сергій-Боря-Вітя-Єдік другі!!! ЙЕСССС!!!!!!!!!!!!!!!!
Далі –нагородження та поздоровлення )))
Дякую організаторам, суддям за КК-2011
Спортсменам за чесну та безкомпромісну боротьбу
Одноклубникам за поради та допомогу – разом ми сила!!!
Окрема подяка своїй команді:
Капітану
Тролік – дякую куме за все!!!
Володі – він сам знає за що, але я Вам не розповім )))
Паші – молодець, що тут казати. Прийшов, і класно виступив – 1 + 3
А також дівчатам
Маші та
Віці – за гарячий чай, за допомогу, за переживання
АК – Сашко, тобі велике мерсі за допомогу та віру в Нас
Окрема подяка компанії
Бальцер – за матеріальну допомогу та прекрасний корм
VDE