2 Zart, зовсім не згоден
я крім спіна в руках більше нічого не тримав, з судаком не вийшло - факт, але це тільки перша вилазка і місце не дуже знайоме хоча дуже гарне(фотку потім викладу), а може його там і немає :-(
а з голавліком я відірвався по повній, такого кльову в мене ніколи не було. Вообщем я заробив десь до півсотні покльовок лобастого (і це зранку і до 12.00), були проводки на якій по 3-5 раз хитрий клен пощипував "кобуна" і не сідав. А дійство відбувалось так: проводка проти течії чим ближче до кущів, проводка дуже повільна можна сказати що воблер грав тільки за рахунок течії і от стайка з 3-5 голавлів по 300-400гр (я їх добре бачив завдяки придбаним окулярам, та й глибина максимум 20см) супроводжують воблерок і по черзі його щипають (це якщо я не підсікав, коли підсікав вони розвертались) але не сідають. На сплеск теж немало виходів з ударом (холостим

) пару раз думаю були і кілушки. Отож сплеск адреналіну був в мене поза нормою, плюс дуже цікаво спостерігати як за воблером створюється невеликий валун (це голавлік пристроювався щоб чмокнути кобунчика) і найголовніше - можливо на одного спінінгіста стане більше ...
P.S. не подумайте що "кобун" найкращий воблер, просто умови в мене частіше такі, що все крім нього чіпляє траву, а взагалі найбільше мені під такі умови подобається зовсім інший люрс, якого дочекатись не можу ...