Місце - Дністер в районі м.Ходорів.
Час субота з 19,00 - неділя до 12,00
Склад бажаючих упіймати рибу: Tosi, Kostaj, Павло (напросився
ознайомитися з азами ловлі хижака на спін, заядлий карпятник).
На місце прибули близько 19.00, поки вибрали галявинку для табору , поставили палатку, дістали спіни, минула майже година. Потім швиденько по псят за успіх безнадійної справи

І у воду

Ріка була переповнена малими злими білими рибами, які масово збирали з води комах-невдах, які пробували вчитися плавати, але час від часу відбувалися різні хлюпи і бульки, які свідчили що малих злих білих риб теж хотіли з'їсти

. Отож стоїмо собі серед ріки, воблєрки різні купаємо, пробуємо когось упіймати. А місце цікаве тим, що берег-чималий пагорб з якоїсь кам'янистої породи, який входив в ріку і утворював кам'яне плато.

Першу рибу яка хотіла поласувати пласмасою, вивів на "чисту воду" Tosi, але тільки вивів, мабуть риб був хитрий і не повівся на Yo-zuriвський Крістал з кислотною спинкою, а я безуспішно пробував розловити Хардкор 0, подарований мені на Д/Н. Коли мені це набридло, я замінив його на Salmo minnow 6f і на другій проводці о чудо

щось так приємно задеренчало і почало показувати характер, але оскільки розмір опонента був не зачотний

, то опору значного не вийшло. На превеликий жаль це дитя судакове як кажуть отримало травми не сумісні з життям
Через трохи була ще одна клювака, але не судьба було подивитися в ясні очі тої риби, так як протягнув я її лише метер і все... па-па.
Тим часом вже було зовсім темно, у малих але злих білих риб з'явився летючий конкурент який також ласував комахами але тими що тільки збиралися плавати, і десь о 23 ми зрозуміли що справи кепські і риб їсти не налаштований, тому вирішили перекусити і готуватися на ранок. Скажу чесно що між вечором і ранком пробували упіймати рибу на фідери всякі, але безуспішно.
Прийшов ранок, снасті зібрані і рибацюги знову в воду, не рахуючи Паші, який в поспіхах забув чоботи і знайомство зі спіном почав з берегової ловлі, і таки впіймав одного окуника і ще одного злив.
Ранішня рибалка показала, що головень (клен по місцевому) весь стоїть під берегом на малій глибині під низькими корчами на "обратках" з малою течією і чекає коли впаде хрущ. Tosi пробував його упіймать на поверхневі всякі букахи, про свої враження я думаю він і сам відпишеться, але казав що заробив багато пустих клювак і пару штук все таки впіймав. Головень не сміливо пощупував воблєрок, але не сідав.
Ловити головня на хруща воно якось не "спортивно" чи що...

от ми і вирішили ловити на буратінок, тому результатами особливо не похвастаєш. У мене правда була злюча клювака на L-44, але лобастий був злий і впертий ніяк не хотів з води, гнув мою Мєгу "не по-дєтскі", і фрікцион постійно зливав йому трохи шнура, але все таки він зумів струсити воблєрка і я ледь встиг відхилитися щоб не дістати ним по чолі.

Як то кажуть найбільша риба та що зірвалася, але по чесному було у ньому трохи більше пів-кіло

Адреналіну порцію отримав і то добре. Після цього я пішов шукати окунів і таки витвічив одного з допомогою Пантуна.
Висновки:
1. Рівень води у Дністрі для травня дуже низький,
2. Лобастий весь під берегом поїдає хрущів і тому не голодний і відсутній
на перекатах,
3. З нічним судаком у нас знову не склалося
Отака пригода. Хай щастить.