Сьогодні,думаю навіщо та робота.Приказ про весняну заборону,риба вже прочитала і тапер буде брати все(вона ж знає,що обману не буде"заборона").
Але "не так сталось,як гадалось".Перепробував різні приманки.До бровки ,докинути не можу(вітер на зустріч),ставлю джигу оффтопову,то вона не робить сходинку(мілко),тільки тягнеться по дну.А якась рибка і не маленька,плаває,ну в декількох метрах,від того місця куди зможу докинути.
І тут приходить,думка.А чи не спробувати,на "ужгородський стік".Причепив,трохи не достаю.О,в мене ж є гачки,заводу "Сокіл".Вони важчі овнерівських,і хоч стік,стане тонучим,але долетить.Замінюю гачки,закидаю,не даю стіку утонути,зразу ривочки,і десь на п"ятому,легенька покльовка.А потім бортьба,це було щось.Куди там,деснянському жереху і головню з Росі.Бігав я по березі,від залізничнаго мосту до Московського,разів зо три.Трохи заважав фідеристам,їм приходилось,виматувати свої снасті.Але УЛова паличка і чернігівся жилка 0,12 витримали.Який же красивий був,цей марлін.Але довелось відпустити.Його хоч і нема в Червоній книзі України,та я подумав:"А можливо їх у Дніпро заплило,декілька.І вони дадуть потомство.І у нас,буде прекрасна трофейна,риболовля."
P.S.Вибачте,що без фото.Знімав трофей,на телефон,якість ніяка.
Думав,хоть поганенькі фотки скину,але коли проявляв,засвітив плівку.
Соррі.
З повагою.
|