На днях був проїздом біля річки Случ , аж бачу що льодок то вже пішов

.Глянув на водичку і побачив присутність прозрака

( для Случа – просто бомба . Глибина метр півтора видно всі камінчики і травку , відчуття що прозрак має бути метрів два як мінімум ). Жабри зашевелилися , хвіст замотилявся , але згадав що завтра на роботу . Ледь відробивши наступний день, думаю ну сьогодні треба і сезон відкрити . Кум у відрядженні , але продзвонивши всіх колег по жабрам погодився скласти компашку Сергій Ш . Короче приїхали ми на місце .Ні він ні я тут не плавали раніше глибини не відомі , але радує що льоду вже немає . Швиденько вскочили у шкіру і в воду . За день прозрак значно погіршився до 1.5 м , але то нічого адже води я вже давно не бачив .По рибі в той день – не фонтан , але раків – море , як сказав Сергій : “ Тут справжнє царство раків “. Але заборона на раків не дозволила взяти пару десятків для дружини , нехай розмножуються , ми після нересту заїдемо до них погостювати з пивком .Із риби був знайдений лише окунчик 0,85 кг , який виявив бажання посміхнутися разом зі мною у фотокамеру щоб залишити згадку про відкриття сезону . Короче жабри розмочені , сезон відкритий . УРА !