Коньяк, чи правильніше коньячний спирт, витримують в дубовій боці, другий раз в тій самій бочці коньяк витримувати неможна. Я немаю на увазі наші коньяки, вони напевно ніколи небули в дубових бочках. Потім ця бочка йде на виробництво віскі .В бочці зпід коньяку віскі можна витримувати до чотирьох разів. Я знаю, що багато шанувальників віскі на мене накинуться, а особливо АК і Тролік(модератор), поперше не в тему, подруге вони шанувальники даного напою.
Так от, я віскі тоже п"ю, але що це затакий напій. Я вважаю, що це житній самогон яким помили бочку від коньяку

, просто дуже вдало розкручений. У нас в карпатах гуцули теж настоюють по кілька років наш самогон в дубових бочках з додаванням всяких корінців ( корінь джинджури, або його ще називають карпатський женшень) і травичок. Коштує він приблизно 100-150 гривень за літр. Високі чини з Києва і інших великих міст, відпочиваючи в Карпатах, з задоволенням вживають, і хвалять. Но він нерозкручений, у нас ліцензія на вир. алкоголю коштує так, що всім гоцулам скинувшись, грошей не хватить на неї.