Перегляд одного допису
Старий 08.03.2011, 09:20   #589
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
рецепт підсказали люди які крайом ока бачили передачу , і то в кінці. як блюдо називається незнаю і тонкостей приготування теж але вийшло дуже смачно.
1) відварюємо судака в молоці хвилин 10. ( я розрізав філе на 4 частини, в передачі судак був нарізаний стейками, а потім хребет та кістки відділяли від м яса )
2) дечку змастити вершковим маслом
3) на велику тертку натерти моркву, вистелити нею дно дечки
4) відварене м ясо викладаємо на дечку солю, перчу


5 ) твердий, голандський сир натертий- висипаємо на рибу, щоб її небуло видно.
6) з верху поливаємо сметаною ( я брав домашню сипараторну )
7) в дечку влити 1/3 стакана води ( я влив молока )

8) в духовку на 20-30 хв.
дуже ніжне і смачне блюдо. на рахунок спецій незнаю. як на мене то їх там і непотрібно, крім солі і чорного меленого перцю. готовиться швидко і без заморочок.смачного
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  P3050125.jpg
Переглядів: 129
Розмір:  78,5 КБ
ID:	111492   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  P3060126.jpg
Переглядів: 120
Розмір:  172,9 КБ
ID:	111493   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  P3060127.jpg
Переглядів: 123
Розмір:  203,7 КБ
ID:	111494  
Radul зараз поза форумом  
15 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей