рецепт підсказали люди які крайом ока бачили передачу , і то в кінці. як блюдо називається незнаю і тонкостей приготування теж але вийшло дуже смачно.
1) відварюємо судака в молоці хвилин 10. ( я розрізав філе на 4 частини, в передачі судак був нарізаний стейками, а потім хребет та кістки відділяли від м яса )
2) дечку змастити вершковим маслом
3) на велику тертку натерти моркву, вистелити нею дно дечки
4) відварене м ясо викладаємо на дечку солю, перчу
5 ) твердий, голандський сир натертий- висипаємо на рибу, щоб її небуло видно.
6) з верху поливаємо сметаною ( я брав домашню сипараторну )
7) в дечку влити 1/3 стакана води ( я влив молока )
8) в духовку на 20-30 хв.
дуже ніжне і смачне блюдо. на рахунок спецій незнаю. як на мене то їх там і непотрібно, крім солі і чорного меленого перцю. готовиться швидко і без заморочок.смачного
|