Перегляд одного допису
Старий 21.02.2011, 21:31   #297
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Цитата:
Допис від duffy333 Переглянути допис
Возможность "резкого" или "плавного" заброса дает не удилище, а техника забрасывающего.
Что до

То возьмите любой мультик, например, от Шимано типа BEASTMASTER BX MULTI HEAVY FEEDER 12-14 (3,66м-4,27м) с кастингом до 110гр и попробуйте забросить без вставки на то же расстояние, что и с пролонгой, при условии, что масса груза и его свес одинаковы в обеих случаях. Я просто хотел бы реально на это посмотреть. Заметьте, тест удилища не меняется. Мне странно, что приходится доказывать очевидные вещи.
У мене є дана палка, навіть дві. Є антареси мультики, теж два. Так от, коли я знімаю пролонгу то з 4,27 м. отримую 3,6 м. Коротшою я кидаю на ту саму відстань. Колись пробував ставити на одну палку дві пролонги, отримував 4,87, але дальше не кидав. Вашу теорію прекрасно розумію, навіть читав на донецькому сайті ваш пост, а може скоріше статтю про метання шарів палкою типу "швабра", але в житті чомусь все не так. Можливо це тільки у мене. Я фідера мультики купував з розрахунком, що вставивши дві пролонги буду самий розумний і закину дальше всіх. Та не так сталось як гадалось. Я не новичок в фідері і теж люблю експерементувати.
А про те, що тест з пролонгою чи без неї не міняється теж можна спорити. Без вставки я важкі кормушки кидаю дальше. З важкими кормушками на коротшу палку нагрузка менша ніж на довгу. Можна знову брати фізику, а саме механіку і писати статті про "плече".
P.S. Але це все до одного місця. Ловлять всі, як правило, на 50-60 метрах і докидують туди як 4,5 метровими так і 3,3.
І ще, у всьому виновата зима, потепліє і небуде коли тут сидіти, всі підуть на водойми і писати будуть в темі "звіти про ...."

Востаннє редагував AXIC: 21.02.2011 о 21:41.
AXIC зараз поза форумом  
4 користувачів подякували
norb (23.02.2011), Titar (21.02.2011), Балыкши (22.02.2011), Святослав (21.02.2011)