Перегляд одного допису
Старий 15.02.2011, 11:26   #734
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Цитата:
Допис від МаксимусС Переглянути допис
У меня, опарыш и кастеры, пене всё таки проигрывают(ИМХО конечно)...
Пєна звичайно рулить, але на сайті спілкується багато спортсменів, а на змаганнях вона заборонена. Тому на звичайній рибалці її невикористовують, як правило. Та і звичайна рибалка у них це не бажання наловити побільше риби любим методом, а скоріше можливість провірити щось нове, удосконалити провірене.
Я нічого немаю проти того,що використовують пєну, я сам колись на неї ловив і був противником її заборони на змаганнях.

---------- Добавлено в 11:26 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 11:18 ----------

Цитата:
Допис від vvl Переглянути допис
Я сколько не пробывал - глухо. Только поменял на опарика - понеслось .
Вот и думал, что если рыба стоит на корме, а брать его не хочет, то не по нраву он ей. Надо будет еще пару раз попробывать.
У кастера є недолік, він погано держиться на гачку, але на нього в мене інколи краще клює. Також він має кращу плавучисть. В чистому вигляді, як наживку, його не використовую, терзають сумніви "може вже об"їло". Комбінація опарик-кастер-опарик, опарик-кастер-мотиль та інші знімає ці сумніви і часто приводить до того, що вдається заставити неактивну рибу клюнути.
AXIC зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
3 користувачів подякували
Dood (15.02.2011), Titar (15.02.2011), МаксимусС (15.02.2011)