Перегляд одного допису
Старий 29.04.2007, 13:33   #201
Antony

Звідки Ви: г. Боярка
Дописи: 63
Дякував: 19
Дякували 63 раз(и) в 10 повідомленнях
"Мир не без добрых людей"

28.04
Вчьора вирішили після робочього тижня вискочити після роботи на Жуков острів, для цього загрузили ластівку знайомого снастями і порозбігалися по роботах... Ввечері стрибаю на маршрутку і доїзджаю до Віти-1 попередньо домовившись, що знайомий мене звідти забере, але щоб не витрачати дарма час висуваюся назустріч. За 40хв дійшов до піскобази так і не зустрівши знайомого.
Як виявилося, коли він виїхав за мною, то засів у піску. Його висмикнув інший чьолов"яга, але сам опинився у такій самій ситуації - закопався переднім мостом і все. До 19.00 в нас було вже 2 троси і не вистачало лише третього, якого нам люб"язно позичив хлопець із Lanosa сріблястого кольору (мужики із дипів і пасата сказали, що в них тросів нема, може й так, бо для таких машин вони мабуть не потрібні). Окрема подяка чьоловіку із синього Lanosa, який приймав безпосередню участь у розкопках і був власником одного із 3-х тросів (він ловив на прути і впіймав голавля на 1,5 кг і мав іще декілька схожих кльовів). Із трьома тросами ми успішно висмикнули нашого рятівника і помчали на перекати. Велика подяка усім, хто приймав участь у цій небезпечній операції.
На перекатах було чьоловік 10, але впіймали 2х судачків інші екіпажі, один десь в районі 1кг, а другий грам 300-400 із слів знайомого спіймав "проФФесіонал"... Наш екіпаж теж без риби не поїхав знайомий виловив окуня на 150гр .
"ПроФФесіонал" як мені здалося хотів переконати мене, що я не правильно ловлю і не туди кидаю (я робив проводку по течії і вздож переката аби воблер проходив перпендикулярно перекату і вздовж нього)... "Спец" же стояв посередині перекату і авторитетно заявляв, що на ньому нема риби, сам він кидав паралельно береговій лінії метрів на 35-40 нижче по течії. Знайомий теж сидів поруч і робив проводку перпендикулярно течії. Виходило, що ми сиділи трохи нижче і перекидали снасті "проФФесіонала", який заважав ловити 3м людям. Адже якого дідька вилазити на перекат на якому годуються голавль і судак, якщо ти всерівно перекат не обловлюєш??? Коли "спец" пішов на деякий час із перекату, то на ньому одразу ж пару разів вийшов судачьок або голавль. Постояли до 21.30 і вирушили додому.
P.S. Остерігайтеся "проФФесіоналів", бо вони навчать вас як "правильно" ловити рибу...
Antony зараз поза форумом