Перегляд одного допису
Старий 28.04.2007, 22:01   #30
fishermann

Звідки Ви: Живу в києві,працюю в ГРУ.
Дописи: 447
Дякував: 3
Дякували 3 раз(и) в 2 повідомленнях
Пустовійти 2007

І так-змагання по ловлі фідером в закритих водоймах відбулось.В першу чергу хочу висловити велику подяку Організаторам які постарались на славу.Ставочок прибраний ,як в гарної господині хата,сектори позначені з двох сторін-пьяний не перепутає,місця для рибалки підготовлені ідеально, і що саме головне -риби в ставку валом,про що говорить кінцевий результат-190кг. А яким смачним був обід-хоч моя дружина і гарно готує ,але так смачно я давно не їв,їй Богу не брешу .І юшка в суботу була файна,і картопля з півнем-голодним ніхто не залишивсь,щей добавку дівчата давали.Спасибі Вам Господарочки від всіх Рибацюг. Перший день відловились погано-по моєму рибу відігнало сильне "бомбометання" з усіх кінців водойми,але в суботи всі прийшли до тями,на ставку стало тихо,карпиків ніхто не лякав і він почав брати да такий ,що гаки по 4,5гр лопались. Ми з "Семеном" виступали під прапором ГРОМАДИ РИБАЛОК УКРАЇНИ І вибороли почесне ДРУГЕ місце. От коротко і все,що зфотографував дивіться.http://ribaki.kiev.ua/phpbb/viewtopic.php?t=736
fishermann зараз поза форумом