Олександр в мене лише 1 раз незагус майонез із-за швидкого вливання олії. я на свій страх і ризик вбив яйце в блендер, взбив 1,5-2 хв. і тоненькою струйкою влив той майонез, що невзбився і все вийшло, я навіть і несподівався.
яйце з холодильника разом і жовток і білок + сухі спеції (цукор, гірчицю...) взбиваю до 2-х хв. , незупиняючи блендер вливаю потрішки рафіновану (очищену) олію і як пише Захарич видно як наш майбутній майонез починає гуснути. олія кімнатної температури.
в мене згусає до стану-жиле. Удачі.
---------- Добавлено в 14:14 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 14:10 ----------
роблю дві порції. друга з часником. з самого початку вкидаю до яйця 2-3 зубка часнику і все далі в тій самій послідовності. часниковий майонез дуже смакує до грінок та борщу.
Востаннє редагував Radul: 05.02.2011 о 14:22.
|