Перегляд одного допису
Старий 05.02.2011, 14:14   #586
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Олександр в мене лише 1 раз незагус майонез із-за швидкого вливання олії. я на свій страх і ризик вбив яйце в блендер, взбив 1,5-2 хв. і тоненькою струйкою влив той майонез, що невзбився і все вийшло, я навіть і несподівався.
яйце з холодильника разом і жовток і білок + сухі спеції (цукор, гірчицю...) взбиваю до 2-х хв. , незупиняючи блендер вливаю потрішки рафіновану (очищену) олію і як пише Захарич видно як наш майбутній майонез починає гуснути. олія кімнатної температури.
в мене згусає до стану-жиле. Удачі.

---------- Добавлено в 14:14 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 14:10 ----------
роблю дві порції. друга з часником. з самого початку вкидаю до яйця 2-3 зубка часнику і все далі в тій самій послідовності. часниковий майонез дуже смакує до грінок та борщу.

Востаннє редагував Radul: 05.02.2011 о 14:22.
Radul зараз поза форумом  
3 користувачів подякували
geaves (07.02.2011), Саня77 (05.02.2011), хантер (05.02.2011)