Цитата:
Допис від @ndrey k
як давно я цю річ не бачиу!
Ця пасочка виключно для початківців. Нє, не так. Для початку. Бо вистачить її на початок сезона (можливо). Ультралайт - то є дуже потворне захоплення, яке, у тому числі, призводить до колекціонування усіляких приманок. І якщо спінінгіст, за рахунок їх розміру, багато із собою не візьме, то у нашому випадку є можливість прихопити до біса: і воби, і блешні, і мдж, і щось треба нове обловити, і неодмінно перевірених вбивць. На щастя, з часом попускає, але не кардинально, у певних межах.
Є кілька фракційних форумчан (Красний, daiwer, наприклад) які користувалися схожими пасочками. Сподіваюсь, відпишуться. У мене завжди виникало запитання щодо зручності, адже, здається, як потягнеш воб не строго вертикально, що ймовірно, а бодай під невеличким кутом, то одразу витягнеш усе, що є у коробці. Звісно, можу помилятися
імхо, у забродку може бути зручною якась сумка на шию або пасочка на шнуркові, скажімо.
|
Я честно даже не посмотрел по ссылке картинку девайса про который спрашивал человек, но понял про что речь идет из твоего поста

.
Для УЛетчика аскета вполне сойдет

.
У меня в таком 15-17 вобов плюс 5-7 силиконов в большом отделении насыпью вполне комфортно уживались.
А если это про вас:
- У тебя сколько 35-х ?
- 7, а ты вобще про какой цвет спрашиваешь ?
То вам не подойдет
Вещь необходима не для начала, а как "хот бокс" для экстремально неудобных условий ловли и когда предполагается возможность нырнуть поскользнувшись при ловле взабродку. Или с этим девайсом застегнутым на поясе либо переброшенном как патронташ через плечо штурмовать Днестр или Ю Буг вплавь в одних плавках и сандалиях и держа прут на вытянутой руке над головой.
В таких случаях только это и выручает.
В противном случае быдет как в анекдоте про водителя такси и голую барышню: "...... не, мне просто интересно откудова ты деньги доставать будешь

"