Перегляд одного допису
Старий 24.01.2011, 15:10   #1425
Богдан (RS)

Звідки Ви: Киев
Дописи: 1.492
Дякував: 3.345
Дякували 5.890 раз(и) в 408 повідомленнях
Цитата:
Допис від tosi Переглянути допис
як на мене, голавлік найбільш безтолкова риба і зловити його не проблема, набагато важче його знайти, тобто знайти де він зараз сидить, чи на перекаті чи під кущами... і при зазначених умовах (глибина 40см-1.5м) найбільш легко буде зловити його на стік, а от Головень (більше 700грам) це вже хитра тварюка до якої потрібен підхід, підхід серйозний і в більшій мірі зосереджуватись потрібно на полюванні, тобто якомога менше шуміти і Думати ну а приманки - діло другорядне, на малій глибині -перекат, в нас перекати не більше 60см глибини, я б починав з будь-яких поверхневих приманок, найкраща та, яку можна найдалі пульнути і якомога повільніше провести, свого часу штормівський ЧагБаг 8см (пробач о великий Мо) але кидати потрібно було дуже далеко був поза конкуренцією, правда з часом я його замінив на ще більш офтопову і не гламурну приманку сальмівський ровер

Анатолій , ви мабуть праві тому що він безтолтолковий в тому місті де найбільше лобатого (по поверні води його навіть видно , вони час від часу вистрибують ) , менші ж вистрибують постійно , а більші стоять прохи глибше. Але я побачив що головень в нашій місцевості (р. Десна) кормиться в певний період часу та "стаями" які підходять під дерева біля берега. В той час коли менші вистрибують під самим берегом , старші обережно "спливають" до поверхні води па підбирають різну здобич , нерідко можна зустрітіти лобатого який підбирае впавшого в воду жука , але що найцікавіше якщо це вийде побачити наприклад за 5 метрів і підійшовши блище нариклад на 1м. то головень відходить ще далі в зворотньму напрямку .
Отже він "хоть" трохи розумний.
Чи буде стік добре працювати в таких умовах умовах коли в воді утворюються "водовороти" , чи не буде це перешкоджати роботі стіка?

С ув.

---------- Добавлено в 16:10 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 15:59 ----------

Цитата:
Допис від Wodan Переглянути допис
Я бы сказал, что это наш Tsuribito Baby Crank 35

---------- Добавлено в 14:48 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 14:47 ----------

И на тоже сайте http://www.mylureshop.com/p/1100962/cranka-shad.htmlнаш Pontoon 21 Alter Idem

---------- Добавлено в 14:50 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 14:48 ----------

И cheerful http://www.mylureshop.com/p/647817/a...d-40-deep.html

А для чего делать что то новое если можно скопирровать
Богдан (RS) зараз поза форумом