Перегляд одного допису
Старий 21.01.2011, 10:21   #124
Yarick

Звідки Ви: Київ
Дописи: 100
Blog Entries: 1
Дякував: 740
Дякували 76 раз(и) в 32 повідомленнях
Цитата:
Допис від ГАРАЗДІВЕЦЬ Переглянути допис
Якщо слідувати такій логіці, то можна такого накупляти, що ловити не буде чим. В першу чергу при виборі катушки потрібно мати уяву про тест фідера і умови лову. Чим важча буде кормушка то і катушка повинна бути потужнішою. Також варто звернути на передаточне число, є одинакові за розміром катушки але з різним передаточним числом. Якщо в планах ловити з важкими кормушками і розмір риби від кіло і вище то краще брати з меншим передаточним числом.
А те що вам пробував пояснити продавець мені теж незрозуміло, або він дуже вже мудрий, або .... Вперше зустрічаюсь з теорією вибору катушки відносно діаметру кілець. Думаю ні в фідері, ні в спінінгу, поплавчанці чи карпу так теж ніхто неробить. Хоча може хтось мені докаже інше???
Конечно так никто не делает. Тут уже была заранее выбрана модель катушки исходя из предполагаемых условий ловли.
И в данном конкретном случае обслуждались отличия между 3500 и 4000 моделью катушки Daiwa Regal Plus BRI. И продавец в магазине обьяснил вроде как все понятно про различия в этих моделях.
Yarick зараз поза форумом