В суботу з Санею (Скопа) вибрались на малу річку під Києвом. В планах була поїздка трохи далі, до наступного шлюзу. Так як там стопудово не мало б бути криги. Але завдяки доблесним хлопцям з держводгоспу, які трохи скинули рівень води, лід зламало і знесло і відкритта вода була нижче, ніж ми думали

.
Основну увагу приділили джигу і ямкам. Але і твітчінг показав себе. Саня зловив на воблер дві щучки, я - одну. Ще Скопі вдалося потримати Щось протягом кількох хвилин. Це щось просто перло проти течії, зматало метрім 30 шнура і зійшло. На джиг я зловив окунця з долоню, і дві щучки (все на поролонку). Ловив ще й на чітерську їстівну гуму

, від неї якесь падло відкусило хвіст. Був схід кликастого, відмітки на вухастому показали відстань між його зубами десь 2мм. Саня заджигав трьох окуней (один на багато більше долоні). У мене одна щучка взяла вже під ногами, закинув у промоїну, де можна було зробити дві маленьких сходинки джигом і попідкидати приманку пару раз на відстані довжини спінінга (вертикально). Ось на останніх підкиданнях щучка і клюнула

А спочатку були з Санею настроєні скептично, щодо улову.
З.І. Фотік не брав. Саня пару фоток телефоном підкине, пізніше