Перегляд одного допису
Старий 16.01.2011, 13:58   #3753
skywalker

Звідки Ви: Боярка
Дописи: 636
Дякував: 2.697
Дякували 1.036 раз(и) в 209 повідомленнях
В суботу з Санею (Скопа) вибрались на малу річку під Києвом. В планах була поїздка трохи далі, до наступного шлюзу. Так як там стопудово не мало б бути криги. Але завдяки доблесним хлопцям з держводгоспу, які трохи скинули рівень води, лід зламало і знесло і відкритта вода була нижче, ніж ми думали.
Основну увагу приділили джигу і ямкам. Але і твітчінг показав себе. Саня зловив на воблер дві щучки, я - одну. Ще Скопі вдалося потримати Щось протягом кількох хвилин. Це щось просто перло проти течії, зматало метрім 30 шнура і зійшло. На джиг я зловив окунця з долоню, і дві щучки (все на поролонку). Ловив ще й на чітерську їстівну гуму, від неї якесь падло відкусило хвіст. Був схід кликастого, відмітки на вухастому показали відстань між його зубами десь 2мм. Саня заджигав трьох окуней (один на багато більше долоні). У мене одна щучка взяла вже під ногами, закинув у промоїну, де можна було зробити дві маленьких сходинки джигом і попідкидати приманку пару раз на відстані довжини спінінга (вертикально). Ось на останніх підкиданнях щучка і клюнула
А спочатку були з Санею настроєні скептично, щодо улову.
З.І. Фотік не брав. Саня пару фоток телефоном підкине, пізніше
skywalker зараз поза форумом  
49 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей