Перегляд одного допису
Старий 31.12.2010, 16:49   #3668
Radul

Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
Цитата:
Допис від Юрьич Переглянути допис
Срезать можно ножницами, а вот пришивать новый не нужно, потому что если вешать костюм за эти петельки, он будет рваться снова.
</p>
я півтопа сезони вішаю за петельки і слава Богу ніде не відірвалось. якщо правильно зрозумів штани вішать як на спинку стільця, зігнувши навпіл?

---------- Добавлено в 16:49 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 16:30 ----------

Цитата:
Допис від mamai Переглянути допис
У Радуля такое приключилось на одной из первых охот (в 10ке пин) ,хоть я уже знал про слабое место, но , у меня месяца три назад , все заклеилось гуд , клей Омер саб черный , подтягивать нужно за дублированный край
да якщо навіть не на першому ж вдіванні штанів. тупо пальці наскрізь пройшли. заклеїв навіть простим клеєм НАІРІТ за відсутності спец. клеїв. та необхідністю заплива. тримається поки що. а зараз вдіваю в зимку на памперс без проблем. наловчився і не поспішаю, обережно. я вважаю потрібно клеїть лейбу ОБЕРЕЖНО ЛЕГКО РВЕТЬСЯ або інший варіант. знаю в цьому році 2 шт. 10 мм. вже теж порвались, один навіть на примірці. всі на початку експлуатації рвуться
а може така задумка виробника приміряв ( а пальчики та вот ани ) і діваться нікуди. беру.
Radul зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням