Перегляд одного допису
Старий 03.12.2010, 18:41   #388
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Цитата:
Допис від AK Переглянути допис
Не згоден категорически!
Как приводнится кормушка, зависит от многих факторов. В большинстве случаев, при условии корректного броска, она приводняется боком (не опой и не носом, где крепеж), т.к. летит этой самой опой вперед, так плашмя и падает. Ну если, конечно, заброс не навесиком .
Пример: Пуля. Пример со смещенным центром тяжести: пуля со смещенным центром тяжести. В 100% случаев попадает в цель легким носом, но не тяжелой опой.
Правильна кормушка летить вперед тією стороною, якою її закинули і приводняється свинцем на воду.Крутитись і повертатись в повітрі їй недає шнур який вона тягне за собою. Шнур виконує роль хвоста.
Часто чую як місце де кріпиться вертлюжок до кормушки називають передом . Я чомусь завжди думав і продовжую думати що це зад. Ну подумайте, ми закидуєм кормушку вперед, в водойму, то і летить вона передом, ми вимотуєм її назад то і вимотується вона задом. Тут згадують кулю і стрілу, тоді наконечник стріли це зад. Якщо взяти передньопригружену кормушку, типу валанчика, то що свинцевий груз у неї це зад??? Може я неправий. але я з таким формолюванням абсолютно незгоден. Хоча пофіг як назвати, але логіка щось мені так підказує.
AXIC зараз поза форумом  
2 користувачів подякували
KRONIK (03.12.2010), Балыкши (03.12.2010)