Перегляд одного допису
Старий 25.11.2010, 20:20   #3697
С.Сомов

Звідки Ви: Киевская обл.
Дописи: 5
Дякував: 12
Дякували 143 раз(и) в 3 повідомленнях
Smile Перший звiт

Щиро дякую за прийняття на форум.

Нарешті зважився на свій перший звіт про риболовлю, яка особливо запам'яталася.

Через те що, я працюю вчителем біології і фізичної культури у школі, порибалити можу дозволити собі лише у вихідні дні.
Так і цього разу вирішив поїхати до цікавої водойми на Конюшню, де останнім часом пробую шляхом експерементів підібрати найбільш вдалу приманку для цього озера восени.
Спінінгом ловлю лише два роки, а ультралайтом тільки з весни коли придбав відповідні снасті на виставці, тому арсенал приманок поки малий. Серед яких більшість джигових та власноруч змайстрованих, а нещодавно мою невелику колекцію поповнив подарований Київський джерк та декілька воблерів нажаль не знаю їх назви.
Рибаків і на березі, і на човнах було, як на Дніпрі біля Киева, у вихідний день, з їх слів сьогодні не клює «мабуть давление» Добре, що риба думала по іншому, як виявилося головне було підібрати потрібну приманку і проводку до неї.
Нажаль великої щуки упіймати не вдалося, але й ті невелікі щупаки радували сильними клюванями, які явно піднімали у інших рибалок «давление»
Знайомий теж по троху ловив, але сьогодні був не його день.

Кількість зловленої риби: — 31 щука, 1 окунь, майже все зловленно новим але дуже цікавим способом ловлі про який я недавно дізнався від товариша. Саме з допомогою джеркінга установив свій новий рекорд по щукам, і маю надію що ще його перевершу бо всю рибу обережно відпускав.

З повагою Сергій.
Долучені зображення
Тип файлу: jpg 1.JPG (232,9 КБ, 250 переглядів)
Тип файлу: jpg 2.JPG (264,0 КБ, 283 переглядів)
Тип файлу: jpg 3.JPG (297,0 КБ, 237 переглядів)
Тип файлу: jpg 4.JPG (215,8 КБ, 259 переглядів)
С.Сомов зараз поза форумом  
68 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей