Перегляд одного допису
Старий 31.10.2010, 23:37   #1081
AXIC

Звідки Ви: Ив.-Франкковск. Производство кормушек АХС.
Дописи: 677
Дякував: 90
Дякували 379 раз(и) в 135 повідомленнях
Цитата:
Допис від Vitek09 Переглянути допис
Как определить строй удилища? Поподробней пожалуста, а то я совсем
Незаморочуйся на гібкості, жосткості, фастах, екстра-фастах, параболіках, дубінах і всьому подібному. Я вісім років ловлю фідером а в цій псевдонауці тоже нерозбираюсь. Головне це зрозуміти для себе що ти хочеш. Потім береш палку і дивишся як вона тобі підходить чи ні. Тобто потряси її вруці, якщо лягла то бери, ні пробуй іншу. Ну звичайно зверни увагу на тест і довжину. Зрозумій, один фідер неможе вирішити всіх проблем, тобто він непідійде на всі випадки. Коли зрозумієш чого бракує в цій палці то прикупиш ще одну з іншими параметрами.
P.S. Я нерозумію тих, хто просить допомогти вибрати універсальний фідер. Таких фідерів НЕІСНУЄ!!!

---------- Добавлено в 23:37 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 23:30 ----------

Цитата:
Допис від Feederal_74 Переглянути допис
Глубочайше извиняюсь за грубость, но вышенаписанное полнейшая ересь., качество у фидеров Shimano, как и прежде на высоте

Отзывы чьи?
+100%. Непобачив нічого такого в шимано. А бістмастер ВХ по ціні і якості просто неперевершині.
AXIC зараз поза форумом  
4 користувачів подякували
Boev (01.11.2010), Dood (01.11.2010), Feederal_74 (01.11.2010), SEMEN (01.11.2010)