на вихідних вирвались поплавати. приїхали на місце, переділися. гайда в воду. домовляємось через півтори години зустрічаємось незалежно від того є риба чи ні. Саша Мамай в перед я за ним.
тільки маску занурив в воду і вже пів маски води. давай поправляти маску нічого не виходить , ніби раніше з такою щетиною плавав і проблем небуло???
вилажу на берег, в машину дістав одноразовий станок швиденько поголив вуса і в воду. зовсім інша справа.
пройшов в здовж русла в травичці бачив пару малих щущок. тільки заглянув в очерет і зігнав з галявинки щуку кіл на 5. потім ще біля 3-х кг., окуня траплялись по кілограму.
після зустрічі з Саньой вирішили продовжити, так як рибу всі бачили і нарікань на міце небуло.
тільки повеннувся в очерет підставився лящик. замітив що в очерет ввійшов тим самим маршрутом. знову вийшов на туж прогалину. пусто. вирішив пройти її в нирку. плавно переміщуючись відчуваю лівою боковою лінією щось неладне, повертаю голову, помічаю контури листа латаття. О а знизу ніби плавці шевеляться, ще трішки блище, серед сивуватої води здається ніби карпик вісить, вже цікавіше.
ще помаліше в перед, та ні це щупака мордою до мене стоїть. зупинка трохи стараюсь коректувати приціл. щука теж помалу розвертається і поспріл. є! ривок в перед через галявинку в очерет, катушка незажата шнур пішов. занею щоб в очереті як зачепиться непорвалась. підплив вона завмерла. очикуючи ще такогож ривка наближаюсб і рукою притискаю до дна за жаберні кришки, на моє здивування спокійна як удав до поки непосадив на кукан і невідпустив. пізніше щевицілив кілограмового окуня. таких би окунів побільшеб але недавалися.
щучка потянула на 5,300., вибачайте що без осінніх пейзажів, дружина забрала фотік на своє святкування
|