Перегляд одного допису
Старий 27.10.2010, 19:17   #351
Radul

Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
на вихідних вирвались поплавати. приїхали на місце, переділися. гайда в воду. домовляємось через півтори години зустрічаємось незалежно від того є риба чи ні. Саша Мамай в перед я за ним.
тільки маску занурив в воду і вже пів маски води. давай поправляти маску нічого не виходить , ніби раніше з такою щетиною плавав і проблем небуло???
вилажу на берег, в машину дістав одноразовий станок швиденько поголив вуса і в воду. зовсім інша справа.
пройшов в здовж русла в травичці бачив пару малих щущок. тільки заглянув в очерет і зігнав з галявинки щуку кіл на 5. потім ще біля 3-х кг., окуня траплялись по кілограму.
після зустрічі з Саньой вирішили продовжити, так як рибу всі бачили і нарікань на міце небуло.
тільки повеннувся в очерет підставився лящик. замітив що в очерет ввійшов тим самим маршрутом. знову вийшов на туж прогалину. пусто. вирішив пройти її в нирку. плавно переміщуючись відчуваю лівою боковою лінією щось неладне, повертаю голову, помічаю контури листа латаття. О а знизу ніби плавці шевеляться, ще трішки блище, серед сивуватої води здається ніби карпик вісить, вже цікавіше.
ще помаліше в перед, та ні це щупака мордою до мене стоїть. зупинка трохи стараюсь коректувати приціл. щука теж помалу розвертається і поспріл. є! ривок в перед через галявинку в очерет, катушка незажата шнур пішов. занею щоб в очереті як зачепиться непорвалась. підплив вона завмерла. очикуючи ще такогож ривка наближаюсб і рукою притискаю до дна за жаберні кришки, на моє здивування спокійна як удав до поки непосадив на кукан і невідпустив. пізніше щевицілив кілограмового окуня. таких би окунів побільшеб але недавалися.
щучка потянула на 5,300., вибачайте що без осінніх пейзажів, дружина забрала фотік на своє святкування
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  PA220226.jpg
Переглядів: 366
Розмір:  108,8 КБ
ID:	92285   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  PA220228.jpg
Переглядів: 316
Розмір:  94,2 КБ
ID:	92286  
Radul зараз поза форумом  
51 користувачів подякували