Вирішили ми по джигу закрити сезон і зробити, щось типу КО у своєму місті доки крига не вкрила водяні простори. (така собі форумовка) Організовувати прийшлось мені. Декільком учаникам гілки пропонував, але сумно, що у них не вийшло приїхати. Затрат було досить не багато: дорога і оплата оренди водойми.Але не про те...
Назбірати вийшло лише 22 чоловіки. Але і це нормально (це ж не столиця вам і не тисячний форум[IMG]file:///C:/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG])
На водоймі нас зустрів густющий туман, що застелив весь горизонт. Навколо нібито нічого більше не було.
Але як видно по цій веселі пиці всеж настрій був не осінній
За два дні до початку в нас навіть зявився добровільний спонсор.
Дружнє фото на память, і всі поринули в тумані.
Простору розгулятись як видно було де.
Та і риби тут не може не бути.

Алексей_БЦ спіймав на якусь народну сіліконіну першого полосатіка[IMG]file:///C:/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG]

потім ще, і ще..
Лучнік вирішив зашаритись на кухні [IMG]file:///C:/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG], за що йому велике дякую - не дав зморити голодом учасників
До обіду лише четверо прийшли на фініш з рибою. Але пів десятка судачків та стільки ж окунців вже в нас були для навару
скоштувавши похідної ухи...
...справи пішли вже краще, але не можу сказати що був кльов. Не розловився лише один учасник.
"Віддай сілікошку"
Судак почав виходити до берега і радувати своїми ударами
Розлавлювались і дівчата.
Мені дісталась неочікувана щучка, бо раніше там її не бачив щоб ловили. (відпустив , але мені за неї дали джєакаловського воба десь такого самого розміру[IMG]file:///C:/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG])

Це три найбільших окуня, прикро що не поклали якогось сірникового коробочку

Судачки не великі, але на зачёт йшли
Попадались і пристойні варіанти
Це частина мого улову
Ну і вкінці частували всіх похідною кашею. (ну і постопсят звичайно)[IMG]file:///C:/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG]