Цитата:
Допис від DAMIR
Подскажите что можно сделать из сомовьей икры???
По возможности срочно...не знаю замораживать или готовить...
Благодарю все кто откликнется...
|
дивлячись хто, що любить. одні люблять жарену інші солять. а мені і моїй сім ї подобається підкопчена.
я вже колись писав. якщо ікри небагато то заморожую поки назбирається порція. потім через друшлак "перетираю" щоб була ікра чиста без плівки, обдаю кипятком, добавляю на смак сіль трохи оцту. висипаю це все в марлю (марля в декілька шарів) зав язую і копчу в настільній коптільні гарячого копчення. головне недавать високої температури бо тоді і на вигляд і на смак буде як проварена.
ікра має приємний і смак і аромат. в холодильнику дуже довго зберігається в скляній банці. дуже добрі бутерброди виходять. хто пробував їх всі були задоволені. а раз в поспіхах збирався з mamaiєм на рибалку, намазав пару перекусить , дак Саня щей питав чого так мало, мабуть теж сподобались.
смачного.