Re: Снасти
Ігорю,
я не казав що фідери від Бальцер погані, та наголошував, що треба дочекатись відгуків від користувачів. Пам`ятаєте, як кілька років тому, всі теж понакупляли пропіарені спінінги від одного з виробників, та що було потім... Те, що їх не вигинає на течії, це добре, проте я Вам назву ще з 5-к фірм, які випускають жорсткі вудлища. Та й жорсткість залежить не стільки від тесту, скільки від матеріалу та геометрі бланку. Безумовно, можу помилятися, та хіба фідери інших виробників, за винятком відвертого ширпотребу, збираються інакше? Чи може це такий рекламний хід від Бальцер, як і тезис про неймовірну чутливість? Чи може вони ще стверджуватимуть, що виробництво знаходиться у Німеччині? Розумію, правило перше: модератор завжди правий!; правило друге: якщо модератор не правий, то дивись правило перше. Не хотів втягувати Вас у полеміку, та вважаю, що необхідно бути більш уважним у висловлюваннях, оскільки початківець буде звертати увагу на другорядні речі, випускаючи головне. Бо де муляка, і де пісок можна сказати і зі швабри.
В пошуках істини і з повагою,
Андрій.
|