Перегляд одного допису
Старий 11.10.2010, 09:48   #106
Ромка

Звідки Ви: Львів
Дописи: 222
Дякував: 366
Дякували 349 раз(и) в 57 повідомленнях
Субота, Буг за с.Литовеж, нижче по течії. Приїхав зранку, на траві іній, кільця трошки підмерзають і, звичайно ж, кльову нема. Годинки до 11 більше гуляв, ніж ловив, але потім здзвонився зі знайомим з іншого форуму і пішло-поїхало, помаленьку. Спочатку він на болотці (на фото) бере шнурка, потім в мене ударчик і далі глухо. Переходимо на річку. Перші проводки 3-дюймового предатора - щучка грам на 700, взяла під берегом на бровці. Далі затишшя на деякий час, дійшли до перспективного повороту і почали обловлювати з претензією на гарантовану пристойну щуку. Але не так сталовся, як гадалося...удар і перед поролонкою скручений в пружину поводок зі струни змусив моє зморене без риби "я" сказати На головці сліди зубів. Ну нічого, йду трошки далі - пусто, а знайомий за той час бере непоганого хвоста явно за кіло. Вертаюсь трошки вище, той самий поворот, і таки беру своє. Удар - секунд 30 боротьби на течії, і спільними зусиллями щука доставлена на обрив...в ній не менше 1,5 кг, непогано. Крім того були ще шнурки, удари, зачепи, обриви...Не обійшлось і без приколу. На трофейну джигу, яку зняв з патика на березі (там стояла вода під час паводку), клюнув віброхвіст. Неділя. Тут багато писати не буду - один удар в поводок, проводка - сходинка з мілини протилежного берега до себе, на яму.
P.S. Чомусь захотілось чорно-білих фотографій, попрацював з редактором.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  IMG_6173.JPG
Переглядів: 406
Розмір:  443,3 КБ
ID:	89298   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Копия IMG_6174.JPG
Переглядів: 458
Розмір:  175,8 КБ
ID:	89299   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  Копия IMG_6175.JPG
Переглядів: 370