Пуховка .С 16,00 до 17,30 было 5 клевак! Один шнурок на пол кило и судакевич на грам 300.Все отпущено подростать.Удовольствие присутствует.Всем удачи.
---------- Добавлено в 18:22 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 18:11 ----------
Рыбалка........Українка
Начну с главного!!!! Приїхав з рибалки пьяний як чіп!

(Не розрахував сили!

)Жінка вдома такої пи*ди дає,що давно такого не було! Короче,поїхав на рибалку,але як в анігдоті,"Снасті і ружо не брать,з автобуса нє виходить!"...А жінка зранку ж казала,:- "Шо,знов припреся пьяний?".............А я їй ввечері:-" Ну от $$$ віщо..... було врочити,га?

"

.....Дав газу добре на тій рибалці,але що головне,в душевній хорошій компанії все як по маслу,!Ну жінці обіщав,шо всьо буде окей, хоча б вночі сьодня!Мені ультіматум поставила, знаете який???..........................Ага ,ото він самий.......Але що та жінка,Господи,попи*дить ,тай перестане...................

Власне про рибалку!!!!!!!!!!!!
Виплив десь в часов вісім. До обіду ноль повний!.Потім вітерець здійнявся дебелий,я в залив поплив,там декілька шнурків спокусилося на моє колєбло.Потім на глибину виплив,взяв зразу 2 окунці гарних. А йшов на судачка,взагаліто.Кинув знову джигом, чую тук-тук,ЯК РВАНЕ,,,,,,,,

Млять думаю ,піде моя снасть попісять..............НЕ ТУТ ТО БУЛО!!!!!!!!

Такі ривки,шо триндець,минут 5 тягався,вспливло бревно.............Як побачив..........думаю...ВСЬО ...Дімчик........"Попа" тобі .........сілікон просто за карабінчик....БЕЗ ПОВОДКА.............оглядівся,а я ще й БЕЗ ПІДСАКИ!!!!!!!!

..........Хвала Богу,взяла як по маслу

,підтягнув,за очі те хайло взяв,ривок,і мені за палець великий,ГРИЗЬ!!....Кров мчить,серце мабуть ударів 140 в минуту....... Десь на 5-й раз вона підкорилася......Як подивився в лодку,всьо змішано праведне з грішним,і лежить колода на всю лодко майже........Оскільки в мене немае фотоапарата,просив щоб на березі команда сфоткала,але розрядився кенон чи як його там...........прикро....((((((((((
П.С. 6,800

Всім НХНЧ
40-шичі
Подольский Саша,Андрюха,Серик Козліков,Лисий Міша і власне я сам виїхали на острова! Природа,море,кайф короче.
Ловили всьго 2 дня,погода трохи спаскудилася,але я вам скажу рибалка яка була......................ОТЕТО ДА!!!!!!!!!!!

Лящ йшов від 0,8 до 2,0,густірка по 0,5 кг жирна,плотва попадалася теж 0.5 кг .Такі ВасЫлі ,шо капец. Всього взяли десь 20 кіл,під пивас!!

Фотки в Подольського Саші десь....А жарені ребра лящика я вам скажу ням-ням.та ще й під 150! ЛЯПОТА!
На хижака не виходили,хоча дуже хотів

,но було прийнято рішення по гриби смататися,так і зробили!

Гриби теж є,притом багато!
Відпочинок був супер,не передати словами,тільки той хто так відпочиває,і ще й в тих місцях,мене зрозуміє.
П.С.ХОЧУ ЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!