Був на Південному березі Криму в Алупці. УЛ, звісно, з собою.

По парі годин увечері приділяв увагу скорпені. Клював чомусь через день і мало, по парі шт. тільки ловив за риболовлю. Видатних екземплярів (півкіло) не було, хоча при мені чувак прямо під хвильрізом витянув такого, клюнув на голову креветки. Причому до цього хв 40 тому цей йорж обірвав гачок у іншого чувака. Гачок витягнули з пащі і урочисто повернули господарю . Крім скорпени зловив одну ставрідку, яка спокусилася на поролонку. Якесь падло (мабуть таки мілка ставридка) обірвало потім пів поролонки, а силікон стягувало з гака, але не засікалося. Також було помічено маленьких рибок, які тікали від якогось хижака на поверхні, але полоскання воблерів успіху не мало. Ловив на джиг від 2-х до 7г. Одного зловив на повідкову оснастку приманка - екшнпластиковський рачок. На дропшот не клювало, чомусь . Вдень не ходив ловити. Флюр не ставив (бо не було), в принципі, шнурок не сильно страждав, тільки пару раз перетирався. Катуху (ультегра адванс 2500) мив під краном, як япони намалювали в мануалі (не знаю варто було так робити, чи ні). Поролонки мив ретельно, навіть від прісної води гаки іржавіють швидко, я уявляю що було б від солоної.
Ну і трохи фото.