Цитата:
Допис від Trolik
...у каждого своё виденье жизни, своё понимание.
І я влізу... Вибачайте, але простір між бамперами свого автомобіля і по всій ширині ряду я сприймаю як своє місце на дорозі.І коли туди пролазить мотоикл/мопед/велосипед - це порушення ПДД. А може у мене раптом виникла необхідність маневру (об"їзд ями, собаки, просто якоїсь перешкрди) в межах ряду? А в цей час якась дрібнота влізла у мій простір... Так, я дивлюсь по дзеркалам і цим рятую їх від ДТП, але це не просто напружує - це робить поїздку нервовою. Тому всіх "мото-вело" не люблю.  І за нічні гонки дуже гарно написав РМ...  Хто живе на Оболоні по Героїв Сталінграда у першому ряду будинків мене підтримають... Задовольняти свою жагу швидкості за рахунок спокійного сну інших людей вважаю неприкритим хамством. 
|
С Вами тяжело не согласится
Цитата:
Так, я дивлюсь по дзеркалам і цим рятую їх від ДТП
|
И за это Вам огромное СПАСИБО! Ибо человеческая жизнь дороже любых нервов, пусть даже часто мотоциклисты и не правы. За всех говорить не могу. В свою очередь стараюсь не создавать неудобств другим учасни кам движения.
---------- Добавлено в 10:53 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 10:52 ----------
Цитата:
Допис від Серго
Дискуссия всегда полезна, а в целом - философия жизни у каждого своя. Поэтому давайте завершим дискуссию и договоримся, что любой человек может сознательно идти на любой риск, при условии что его поступок не будет создавать угрозу жизни для других людей.
|
Согласен

Да, давайте закончим