Перегляд одного допису
Старий 15.09.2010, 11:53   #744
Саша В.
Модератор

Звідки Ви: Київ
Дописи: 11.899
Blog Entries: 5
Дякував: 10.051
Дякували 16.442 раз(и) в 5.301 повідомленнях
Цитата:
Допис від Trolik Переглянути допис
...у каждого своё виденье жизни, своё понимание.
І я влізу... Вибачайте, але простір між бамперами свого автомобіля і по всій ширині ряду я сприймаю як своє місце на дорозі.І коли туди пролазить мотоикл/мопед/велосипед - це порушення ПДД. А може у мене раптом виникла необхідність маневру (об"їзд ями, собаки, просто якоїсь перешкрди) в межах ряду? А в цей час якась дрібнота влізла у мій простір... Так, я дивлюсь по дзеркалам і цим рятую їх від ДТП, але це не просто напружує - це робить поїздку нервовою. Тому всіх "мото-вело" не люблю. І за нічні гонки дуже гарно написав РМ... Хто живе на Оболоні по Героїв Сталінграда у першому ряду будинків мене підтримають... Задовольняти свою жагу швидкості за рахунок спокійного сну інших людей вважаю неприкритим хамством.
С Вами тяжело не согласится

Цитата:
Так, я дивлюсь по дзеркалам і цим рятую їх від ДТП
И за это Вам огромное СПАСИБО! Ибо человеческая жизнь дороже любых нервов, пусть даже часто мотоциклисты и не правы. За всех говорить не могу. В свою очередь стараюсь не создавать неудобств другим учасни кам движения.

---------- Добавлено в 10:53 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 10:52 ----------

Цитата:
Допис від Серго Переглянути допис
Дискуссия всегда полезна, а в целом - философия жизни у каждого своя. Поэтому давайте завершим дискуссию и договоримся, что любой человек может сознательно идти на любой риск, при условии что его поступок не будет создавать угрозу жизни для других людей.
Согласен
Да, давайте закончим
Саша В. зараз поза форумом