їздили ї ми вчора понирять. виїхали рано а на водойму потрапили в обід, дякую за витримку напарників які чекали коли вже я закінчу з власними справами і зверну в правильному напрямку.
так як приїхали в "свинячу пору" вирішили що плаваєм 4 години. в костюми ів воду. після дощів прозрак трішки впав але порадував прозорістю 2,5-3 м.
після години плавання замітив десь поділась зачотна щука, але багато нащадків від 100- до 400 гр. за весь день бачив дві зач. щуки і то невеликі. раз на раз неприходиться.
підпливли на моторі рибачки-окуратно- хоч із перегарчиком, кажуть відпочинь троха, порозпитували де щуку бачив ну ітд. я ружо нерозряжав, а от регулятор бою крутнув на мінімум провсяк випадок.
вони вирішили що я вже відпочив і їм пора, розпрощалися.
через нирка три я бачу голову сомика кіль 5 тіло десь під корчиками. плавнно навожу і пу-с-к . і думки випереджають гарпун разів 3 , 1)що це за уповільнена зйомка; 2) А-А-А мля РЕГУЛЯТОР! ; 3) як всеж повільно. і тільки після цього виплюнутий гарпун випадає і ВПИРАЄТЬСЯ ( іншими словами неназвеш.)в голову сомика, кроми переляку незробивши іншої біди і кучи мулу.
ще через деякийсь час пронирюючи затоплений чагарничак в пів води на гілочках замітив сомика, короткуватий але плотненький. показав на 6,6 кг. більш достойного замічено небуло.
|