Перегляд одного допису
Старий 28.07.2010, 23:14   #791
tosi

Звідки Ви: м.Львів
Дописи: 2.275
Дякував: 449
Дякували 3.932 раз(и) в 610 повідомленнях
Цитата:
Допис від Eugene Honda Переглянути допис
Джиги 3грама - летят примерно метров 10, джиги 6г - примерно метров 20.
навіть шваброю кинеш далі, при умові що лєска чи шнур нормальний

Цитата:
Опыт у него есть приличный, как он расказал у него 2 ультралайта 0-5 и 5-10г
людина з пристойним досвідом ніколи не скаже що в нього удочка з тестом 0-5, "0" він скрізь "0" і його жодним спіном не кинеш більш того якщо на спінінгу пише "0" то я б такий спін і в руки не хотів брати, тому що виробник хоч чуточку має поважати рибака а не писати якусь дурню також судячи по першому спіну постає питання що ж це за другий такий з тестом 5-10, більш за все ідентичний першому, от тільки діапазон занадто маленький, як правило такі виробники пишуть 5-25 або навіть 30. Короткі вагові діапазони пишуть імениті канторки і більш за все вони відповідають дійсності.

Цитата:
Ну еще подсказал что мини-виброхвосты у меня плохие - relax kopyto говорит надо им хвосты растягивать, чтоб они нормально работали.
на віброхвости не ловлю вже більше 2-х років, але копитко для течії ну дуже класний віброхвост, звісно на стоячці може і предатор кращий, але копитом я ловив і на волинських озерах, вообщем дуже пристойний віброхвост

Цитата:
разных цветов и даже какую то рыбу из мирового топа приманок, теперь она стала липкая как будто начала разлагаться
потужно сказав не уловив я суть але якщо покласти приманку з так званої їстівної гуми і приманку з звичайної (менс, релакс) то вони вступлять в реакцію і через деякий час в тебе буде чудова желеподібна маса з цих приманок
tosi зараз поза форумом