Про X-trail дещо можу сказати. Катаюсь з квітня цього року на іксі Т30: 2,5 АТ коламбія, грудень 2005. брав з пробігом менше 45 тищ. Відповідно за оголошений бюджет він виліз суттєво. Але були варіанти з більшим пробігом, наприклад 120 ткм за 120 тгрн.
З того, що прочитав перед придбанням, можу звернути увагу на те, що варто брати не старішу березня 2004 (якщо не зраджує память) якщо бензинову - там були проблеми з каталізатором, який сипався у двигун. потім пофіксили. крім того, десь тоді ж був рестайл салона, і післярестайловий мені подобається більше.
Особисті враження такі:
за 4,3 ткм середня витрата 12.05 літрів звичайного 95 (переважно - Шелл).
ергономіка і т. ін. дуже суб"єктивно, пересів у нього з ВАЗ 2106.
Грюкає - напевно через колеса 2.2 атмосфери.
Двигун, як сказали друзі, досить тихий. Вони порівнювали з хітрілою Т31-м, але були при цьому не дуже тверезі.
Розганяється нормально, але теж з певною затримкою при кікдауні.
Багажник по повній поки що не тестував, тобто надуваху Харіс 3,5 + двигун ще не перевозив, але планую.
задні сидіння складаються у рівну підлогу і я зі своїм 1,65 см можу там спати вздовж, а не по діагоналі. Але впритик.
Банкою поки-що ні за що не чіплявся.
ІМХО, прохідність має ненайгіршу серед нечесних повних приводів. При цьому, звичайно, вирішують колеса. В мене нові БФгудріч Оллтерайн Т/А 225/70r16. Приклад переїзду броду можна глянути в "Танки грязи не боятся".
Техобслуговування поки-що не робив (так глянув наявність рідин, та й їжджу - відпочиваю після ТАЗа), але на цьому-наступному тижні треба зробити ТО 4 роки.
|