Перегляд одного допису
Старий 19.07.2010, 11:51   #3248
Samosval

Звідки Ви: г. Белая Церковь
Дописи: 870
Дякував: 4.824
Дякували 5.906 раз(и) в 404 повідомленнях
Ну і мій перший виїзд на ПІвденний Буг.
Одразу скажу що після рясних дощів вода на вигляд як у калюжі - мутна але дуже тепла.
Отаким складом васне приперлись ми на кам'яні схили живописної річки

Суботній вечір видався дуже цікавим але не досить рибним. Хоча Сашко вполював 2 соміка, пару кленців, а я з пів десятка полосатих горбачів. на уху як книжка пише

Місця ну ДУЖЕ приємні для рибацького ока

Оскільки роль шеф-кухара лягла на мої обгорівші плечі, то сам себе похвалити не можу за вкуснючу уху. яка як то кажуть була гарячою від перцю

полягали спати - комарі просто ЗВІРІ якісь! на допомогу їм прийшли зранку всякі оводи і мошки кусючі. при переході з берега до камінця на порозі мочив усе і приманки і жилетку, а Лёха навіть цигарки вирішив замочити (мабуть жарити збірався)
вода несе так шо КАПЕЦ : локті, коліна і весь фузеляж поцарапаний, побитий і покусаний. Але все це дрібниці у порівнянні з простим рибацьким щастям від перебування у тих місцинах.
Булоб ще кльово якщо там якісь рідкісні породи риби водились(форель або лосось якийсь)
Вранішні рибинки я не фоткав, а ось рибинки власника фотоапарату(доречі даблокунь на він.головастика)

Потім на зміну вранішній прохолоді вийшло палаюче сонце і рибалити вже не хотілось, тим паче зачудили кащі зі шкварками, а потім на додачу запечена рибка

понабивавши свої черева їжею стало неможливо всидіти на сонці. прийшлось рятуватись отак

Потім всі позалазили у воду і лише голови як поплавки стирчали.
отак станеш вдихнеш свіженького вітерцю розставити руки і розумієш що життя приємне тут і зараз, чьорт забирай!

Востаннє редагував Samosval: 19.07.2010 о 12:00.
Samosval зараз поза форумом  
56 користувачів подякували
Свернуть/Развернуть список благодарностей