Цитата:
Допис від doc_vovan
цепляю за кожицу возле глазок, а последним всегда закрываю жало см. п.1
|
Взагалі-то, то не очки, а дихальця, і наживляти, насправді, найкраще біля них, бо він так найдовше залишається активним (тобто, живим).
На мою думку, всі насадки, за винятком хробака, варто наживляти з відкритим жалом. В першу чергу це диктується самою можливістю підсічки.
Хробак, як виняток, - для карася, та іншої капризної риби, мій особистий досвід показує, що після стягування хробака з жала, покльовки припиняються.
Рослинні насадки типу тіста (мамалига, мастирка, etc.) для фідера не дуже прийнятні, але, якщо їх використовувати, то жало бажано ховати у наживці, незважаючи на розмір оної, - риба її швидко збиває, і, тому, важливо, щоб у момент покльовки, жало було якнайближче до "гарячої точки".