Кійлов. Висока дамба та заливи. В п'ятницю, на ніч, не склалося.

В суботу товариш з роботи вже о пів на четверту переносив снасті до моєї машини - і в дорогу.

О пів на п'яту, на дамбі, розмотували вудки, прикормили: горох, пшоно, перловка, мегамікси.

Зранку ми були першими, пізніше почав підтягуватись народ рибацький, здебільшого з лодками.

Мета наша - відпочинок з вудками, тому клювало, але відпускалось з гачка відразу, позаяк дружини відпочивали, нікому було чистити, в мене ще залишились карасі зі Случі. Рип був такий: краснопірки, плотва, густира - ха навіть бички, до речі і на заливах теж.

Була б більша компанія мона і юшку зварганити, посидіти біля багаття; хуть на дамбі, хуть на заливах.

З дамби вирішили провірити нові, для нас, місця на заливах(назви не знаю, мо хто пізнає на фото). Місця, майже всі, зайняті палатками, явно стоявшими не перший день(деякі).

Крім згаданих вище рип тут був явно виражений хичник; всплески такі, як швирнути доброго кирпича, радували душу, портив трішки відпочинок губатий. Серйозних виловів не спостерігалось ні на дамбі, судячи з переміщень на лодках, ні на заливі. Але наша мета відпочинок - здійснена. Нові місця красиві, дорога чуть...була б кращою. Трохи фото.