Цитата:
Допис від Radul
в фользі дуже полюбляє моя дружина. а для себе я тушу і дитя хвалить. може і писали раніше, я готую так: обжарюю рибу, яку пересипав спеціями і дав час їй настояться, потім на великому вогні, щоб з"явилась корочка обжарюю. обжарюю натерту моркву з цибулею, можна просто моркву. в каструлю в якій буде тушитися риба на дно кладу кільцями нарізану картоплю,це для того щоб непідгоріла риба. на картоплю викладаю шар обжареної риби, на рибу шар обжареної моркви з цибулею і сметанкою. якщо сметани мало то можна кинуть шматочок масла до сметани теж добре пом"гчує рибу. і так шар за шаром. тому моркви має бути немало і вона протушена дуже смачна. тушемо 30-40 хвилин на маленькому вогні. картопля теж протушеться і добре смакує.
|
А я к этому бутерброду еще добавляю слоями тушеные в сметане шампиньоны, желательно луговые

, ваще бомба