Цитата:
Допис від tosi
други помогите, хочу в этом сезоне осваивать ночную ловлю судака, так как днем поймать его не могу  вернее попадаются недомерки  Подскажите, типы воблеров ну и анимацию которая уместна ночью. Условия: перед перекатом есть большая отмель с замедленным течением, правда глубина до 1м, и дно полностью ровное. Есть другое место, очень большой и сильный перекат (сильный - течение ударяется в россыпь из камней) за перекатом большая яма с глубиной около 4-5м, где его надо искать???
|
Мій любий Львівський друже!
Якщо ти зможешь на Майовку (1-9 Травня) приїхати хоч на добу (бо потрібна ніч!) до Києва - я зможу тобі показати найкращу спіннінгову ріболовлю в році! Наскільки я завзятий "джигіт", не дуже лублю ганяти воблери - вертло, але - цю риболовлю (нічний судак) - не можу порівняти ні з чим! Мій рекорд (каюсь!) - 14 судаків від 1 до 2,5 кг за 50 хвилин (і десь стільки ж сходів) - початок Травня 2005 р! Товарищ - 24 шт наступного дня за час (один 4,5 кг)! І це не на Волзі, а в смузі Києва!
Це полювання - дуже спецефічне. Одне тільки 100% - там де зранку - вдень ти ніколи не побачиш судака, або тільки мілкого - вночі може бути все навпаки!
Але це лірика. Тепер що до твоїх реалій.
Вірогідніше всього - він буде на той мілині. Також можнв іноді перевіряти вхід і вихід з ями, але не глибше 1,5 м. Тут він може не бути, але якщо буде - найкрупніший.
Друге - воблера. Краще всього Міноу Суспендери без вираженоі власної гри, від 6 до 12 см. Якщо багато мілкого судака - став 10-12 см - допомогає у боротьбі зі сранню, але не завжди.
Проводка - о тут нюанс! Ніяких твічингів! Тільки рівномірна, як найповільніше, дуже часто працює "стоп-н-гоу".
Будуть питання - вєлкам!
З повагою