Перегляд одного допису
Старий 07.06.2010, 00:42   #29
Loochnik

Звідки Ви: Біла Церква
Дописи: 124
Дякував: 76
Дякували 1.198 раз(и) в 59 повідомленнях
Рось, щука і пастух

Сьогодні вирішили з Александромъ стоптати рибацькими чобітьми берег Росі між двома колисками українського села.
Ранкове Сонце заливало світ теплими променями, а я мчав на зупинку, находу телеграфуючи Samosvalu. Та завзятий рибацюга дрімав у логові моцним сном, кволий від утилізованої напередодні кількості оковитої зарази.
Прибувши на річку заходилися мочити джинси в ранковій росі. Щоб відразу притерти шнур до кілець беру невеличкого судачка, а Александръ кленика. Далі знаходжу невеличку затоку і поповнюю список трофеїв клеником і окунем. В розпеченій голові горбатим знаком запитання постає логічна думка: "Хто наступний?)))"
Довго чекати не довелося. Вона взяла на повороті ріки, рішуче підхопивши падаючий твістер, як молодой повєса підхоплює кинуту йому в пику засмальцовану пірчатку любовнава канкурєнта. Ультралайтовий спін відчайдушно гасив її посмики, як гасив колись чумацький батіг порепані дупи знемагаючих волів. Та було одне питання, мене від неї китайською стіною відділяв півтораметровий обрив.
Поспішаючий поглянути на видовище Александръ застав на березі ту ж картину маслом, бачену Samosvalom пару тижнів назад: два рибацькі кросовки і Loochnik по коліна в болоті. Та мого прагнення не вистачило, щоб дістати рукою до води, тому виймаю рибину за шнур, який рветься і дає щуці надію вкрасти в мене кльовий твістер. Але рибацька рука стальними обценьками перекриває шляхи відступу.
Попоївши після такого діла просуваємось далі, спокусливо проводячи волохатими литками перед носом хижих кліщів, що затаїлися в траві. На одному з поворотів зустріли синього в кізяк пастуха, який, згадавши про свої обов'язки, подефілював у пошуках корів, несамовито при цьому матюкаючись. Наступні кілька годин риболовлі принесли мені окуня, Алексанру невеличкого кленя, та на підходах до наступного села ми зустріли старого знайомого. Любитель жидкості м'якою ходою вбрід долав річку, бодай рятуючись від розплати з власниками корів.
Прибережний луг рябів мереживом квітучих ромашок, а бузина сповнювала повітря солодким п'янким ароматом. Пройшов ще один день риболовлі на Росі.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  1.jpg
Переглядів: 196
Розмір:  755,6 КБ
ID:	71899   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  2.jpg
Переглядів: 262
Розмір:  478,0 КБ
ID:	71900   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  3.jpg
Переглядів: 354