Цитата:
Допис від Kostaj
Якщо для озера , та з човна 2,13м 3-14гр. в самий раз. Можна навіть на 1,8м зазіхнути (на любителя)
А біоніки я в двух діапазонах юзав 2-10гр. та 3-14гр. обидва підійдуть.
Для джига на Дніпрі не знаю, але якщо головки до 18гр, то Біонік без проблем, а черрівуд - 15гр+сілікон - єсть гуд. Більше я б не рекомендував перевантажувати.
Різниця в ціні компенсується якістю фурнітури в сторону біоніка (там кільця Фуджі, а в черрівуда якийсь сплав люмунію) Коротше, по твоїх грошах пошукай біонік... буде тобі уніврсальчик. Для махоньких вертух він конєчно не канає, а для джига очєнь даже.
|
Первое - зачем Черривуд если есть деньги на Мегу или Бионик??
Второе - верха 14 на Черривуде маловато может быть для крупных вертушек - №4 и №5 (у него верх вроде честный) - палочка в бублик согнется на проводке, хоть и вода стоячая... Я бы смотрел верх (реальный) в диапазоне 18-24 гр...
Ну и третье - Костя, джиг на Днепре - это обычно 24-32 гр веса, часто 35 гр, не редко - 40 гр. 18 гр - на Днепре нечего делать, конечно если это река Днепр, а не КВХ какое-нибуть. Вот так!

Поэтому Бионик - до 17 гр, не меньше (верх занижен в нем вдвое), Экстрим - можна и до 14 (он жестче Бионика, кий бильярдный такой себе

).