Набережна
Вибачте за запізнення...
На цьому тижні двічі навідувався на набережну. Мета зустрітися з жерехом. Крім того брав з собою і воблери на випадок незапланованої зустрічі з головнем або окунем.
_День перший. На місці був о 7. Ліміт часу до 12. Іду собі потихеньку, проціджую вобами підозрілі місця. Результат - зеро. Турист... Десь о 11-15 попереду бачу ВІН є. Міняю воб на каст ( 10 гр, самопал ), декілька контрольних кидків - мовчить. Дочекався чіткого виходу риби, кладу каст у потрібну точку- є. Але маленький, біля 800 гр. Таких треба відпускати, але каст у зябрах - забрав. Увечорі домовився з приятелем зустрітися на цьомумісці завтра.
_День другий. На місці о 7-30. Спостерігаю бій середнього жереха. Оснастка вчорашня. Ігнор. Через пів години підходить Лесь. Як завжди не поспішає. У Леся оснастка традиційна - тіролька, дві борідки, біла і чорна. Хв. за 15 чую "є". І непоганий. Сходи мокрі і слизькі. Удвох справилися, хв. за 5. Контрольне зважування - 2,68 кг. Потім Лесь взяв ще двох - на 1,5 і 1.2 (на око ). Я продовжую цідити воду кастом, пробую стік ( вчуся ). Лесь сказавши, що йому досить, сидить і курить, чекає, коли я здамся. І я здаюся - ставлю "поларіс" ( тіролька з кулькової ручки ), чорну і білу борідки. Хв. за 10- 15 - є. Мій не дотягнув до 1 кг 20 гр.
Отже, старі, перевірені часом приманки працюють, іноді ще й добре працюють.
Подаю одне фото. Решта не фотогенічні.
|