07.05.2010, 10:19
|
#378
|
Реєстрація: 07.05.2009
Звідки Ви: г,Полтава.Нефтяник.
Дописи: 279
Дякував: 750
Дякували 1.259 раз(и) в 117 повідомленнях
|
Цитата:
Допис від Radul
да правда так сказать не кулінарні, костляві головні, марена, підуст да і взагалі вся риба копчена вкусна. жінка з головнів знімає м ясо і на блендері змелює, а потім чи котлети, чи фрекадельки в підливі і до любого гарніру. а копчені головні це пестня. тільки я більше люблю холодного. на дачі, щось робиш і димиш потроху цілий день, потім вішаю прохолонуть на пару днів, виходить ніби копчена таранька тільки м якша і смачніша. 10 км. від дому дача, а машина тиждень пахне. головне з пивком тягнеш як з тараньки волокнами, а спинні кусочки такі мягенькі і ароматні. головне з сілю вгадать. я то роблю, мені завжди нормально але є : -а мені б солонішу, другому таж риба пересолена. в мене виходить така, що жінка і баз пива може хоть всю зїсти.
|
Так оно и есть.Повесил рыбку на балконе,пока собирался пива попить,а там -дорогой,я там кусочек оставила.Ну и на том спасибо,я не жадный.
|
|
|