Цитата:
Допис від R6Ibosek
Идея хорошая, но-КАК ??! 
|
після засолки, по принцепу рибної коптільні. брав казанок з кришкою на дно сухі тонкі подріблені вишневі гігочки, в середину з проволки встановлюю каркас на нього з дрібної сітки полочку, або ( не горить) в кілька шарів марлю і зверху висипаю ікру. закриваю кришку і на ел. плитку. я то і помішую через хв.15. процес хвилин 40-60. смак не копченої скумбрії але дуже відчувається. моє дитя западає на такі бутери і так і до супчеку. і родичі полюбляють. а зараз є на дачі єстаціонарна коптільня то підстроююсь і так само нішу підвішую десь в середині марля ікра
---------- Добавлено в 23:11 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 23:01 ----------
Цитата:
Допис від Виктор Стерпул
Хлопцы не переводите продукт!!! Щучью икру лучше всего просто вымешать вилкой для снятия плевы( удобней миксером на очень маленькой скорости) , потом добавить полную столовую ложку крупной не йодированной соли и щепотку сахара на литровую банку икры. Еще раз все перемешать и в холодильник на сутки. Не надо после добавлять ни масло ни лук не уксус . Надо просто взять кусочек свежего хлебушка, намазать его маслицем а сверху добрый слой нашей икорки прозрачно-янтарного цвета . Все остальные рецепты это только порча продукта. Ну почему никто не жарит и не варит красную икру? 
|
спочатку я так і робив, а потім попробував підкоптить-супер пальчики оближеш. а ікра мойви в банках копчена? да тільки мені теж з маслом розмішана неподобається.краще зверху на масло