Перегляд одного допису
Старий 30.03.2010, 23:48   #359
Radul
 
Аватар для Radul
 
Реєстрація: 12.09.2009
Звідки Ви: Рівне
Дописи: 1.024
Дякував: 7.699
Дякували 7.721 раз(и) в 684 повідомленнях
[QUOTE=Samosval;331265]я вот тему листал-листал, но увы не увидел.

Вчера попробовал икру щуки в марле подержать в солёной воде(почти кипящей). На хлебе с маслом очень не плохоа цю ікорку ще підкоптити- оце пестня!

---------- Добавлено в 22:48 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 22:41 ----------

Цитата:
Допис від pif Переглянути допис
Рецет пользую не один год,все застывало без желатина.Еслиб сам не испытал,то не советывал бы.Сори, если разочаровал.
я навіть уху як варю то втор продукти (голову, хребет, плавники) спочатку варю для бульйона до години. відціжую, а дружина і мясо оббере і в бульйон маленькими ломтиками. і все чьотко застиває без желатіна і уха і залевне
Radul зараз поза форумом