Перегляд одного допису
Старий 15.03.2010, 16:11   #1630
ZooM

Звідки Ви: Киев - Луганск
Дописи: 124
Дякував: 193
Дякували 612 раз(и) в 76 повідомленнях
".....Навіть індивідуальне спонсорство, на мою думку, має надходити у загальний казан."

Есть подозрение что данный момент может быть рассмотрен спортсменами весьма неоднозначно

"5. Клуби...
Не доходять до мене переваги "клубної" системи. Вірніше, я не бачу котрі з них не можуть бути реалізовані в межах клубу - члена регіональної ФРС. А от проблеми при застосуванні "клубної" системи я бачу. Приклад. Є (гіпотетично) клуб "№РАС!!!" з представників (порівну) Тернополя та Луганська. Він приїзджає на Чемпіонат Тернополя, заявлений від ЛугФРС. Член клубу і ТеФРС виграє змагання в особистому заліку і клуб виграє Чемпіонство у командному заліку. Поки що все гаразд. Але на Чемпіонаті ЛугФРС і клуб і Чемпіон Тернополя "сіли в калюжу"... Питання - від ТеФРС на ЧУ не потрапляє Чемпіон Тернополя. Як це виглядає і скільки клавіатур "піде по кочкам" при обговоренні цього факту в інтернеті? Їдемо далі... Клуб "№РАС!!!" саморозпускається і ті ж самі спортсмени реєструють його під назвою "№ДВА!!!" у Одеській ФРС, бо там ще не пройшов Чемпіонат області. Якщо вони не виграють і його, вони можуть і далі продовжувати ці комбінації, поки клуб "№-ЦЦАТЬ!!!" таки не виграє в якійсь області змагання і не потрапить на ЧУ. Повторю - ситуація гіпотетична і загалом затратна у фінансах, але... "

Анатолий, скажите, это "объективные" причины, исходя из которых имеет смысл говорить клубной системе НЕТ?

Востаннє редагував ZooM: 15.03.2010 о 16:19.
ZooM зараз поза форумом