Цитата:
Допис від BPP
А чем Эксия не устраивает все-таки с технической точки зрения?
Укладка, ход, вес?
или речь идет о переходе на другой уровень удовольствия? 
|
Власне цього якраз і хочеться.
З технічної точки зору Ексія навіть дуже.Взагалі тим інженерам,що її придумали честь і хвала.Стільки часу протрималась катуха практично поза конкуренцією в своєму ціновому діапазоні.Теперішня їхня якість вже не влаштовує.Тому я тут і питаю поради.
---------- Добавлено в 19:56 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 19:51 ----------
Цитата:
Допис від SL
перевод
"Огласите ваш бюджет" 
|
Бюджет-не найдорожча.І то по тій причині,що хотілось би нормально рибачити,а не дивитись щоб на катуху муха не сідала.
---------- Добавлено в 20:09 ---------- Предыдущее сообщение было написано в 19:56 ----------
Цитата:
Допис від ИНЕ
Я не совсем типичный случай,у меня есть все запасные части,на все катушки,которые я продаю.
На Вашу удочку,лично я,ставил бы-Стелла 4000 С и Экзитс Гипер Кастом 2508(06) в зависимости от ситуации.
|
Цікаво скільки Стелл і Екзістів гіпер кастомів по Україні бігає.Маю на увазі в нормальних руках,а не в олігархів на фідерах та поплавчанках.
Для моєї рибалки-мабуть задорого.(берега кам"янисті,частенько падаю,човен).По тій самій причині не міняю ниву на "крутий японський джип".Маю ще машини ,просто нива для рибалки.Диктуюсь правилом розумньої достатності.
Є щось таке в катушках ?